"Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις δράσεις των bloggers που προκύπτουν από τον εθελοντισμό και μόνο. Ανήκει σε όλους.Οποιαδήποτε πρωτοβουλία από bloggers, σε όποιο μέρος της Ελλάδας,
μπορεί να προβάλλεται εδώ και να χαίρει της συμπαράστασης όλων των υπολοίπων. Όποιος έχει κάποια ιδέα μπορεί να την κοινοποιεί στους διαχειριστές. Λογικό είναι πως δεν θα πρέπει να πέφτουν πολλά πράγματα
μαζί για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό...οπότε θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική συνεννόηση. Όταν υπάρχει ''δράση'' όλες οι προσφορές εντός κι εκτός των blogs θα είναι καλοδεχούμενες, χωρίς
πιέσεις και υποχρεώσεις. Η εθελοντική προσφορά δεν πρέπει να γίνεται καταπιεστική και ''καθήκον''...πρέπει να βγαίνει αβίαστα για να μπορεί να εκπληρώνει τους σκοπούς της στη διάρκεια του χρόνου...Πέρα των
δράσεων, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση του blog, ν' αφαιρέσει, να προσθέσει, ν'αλλάξει αλλά και να ομορφαίνει το ήδη υπάρχον, να επικοινωνήσει στα email για να του δοθούν οι κωδικοί. Εδώ
θα λειτουργούμε σαν σύνολο κι όχι σαν πρόσωπα, Αναγκαστικά κάποιοι πρέπει να το διαχειρίζονται αλλά κι αυτό μπορεί να αλλάζει στην πορεία...Όλα είναι υπό δοκιμή...λάθη θα γίνουν, παραλείψεις θα υπάρχουν, ας κοιτάμε την ουσία κι όλα τ'άλλα όταν υπάρχει θετική σκέψη, θα φτιάχνονται μαγικά..."

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

 Bazaar Μέρος Πρώτο!!!!

Το στήσιμο...

Είμαστε Πάρα Πολύ Χαρούμενες, Ευτυχισμένες, Περήφανες, Τρελαμένες με όλο αυτό που καταφέραμε όλες μαζί!!!! Δεν έχει προηγούμενο!!!!  Το Bazaar τελείωσε εχθές το βράδυ αρκετά αργά!!!Η επιτυχία μας ήταν τεράστια και ανέλπιστη γι'αυτό και η χαρά μας τρέχει κυριολεκτικά από τα μπατζάκια μας!!!!Κάνατε ΘΡΑΥΣΗ!!! 
Κανείς δεν πίστευε αυτό που γινόταν. Μας ρωτούσαν συνεχώς " Μα καλά τα έστειλαν όλα αυτά, από όλη την Ελλάδα;" Για τον Καλό Σαμαρείτη;  Απίστευτο!!! 
Για να μην σας πω ότι κάποιες γιαγιούλες, σας έψαχναν!( Εκεί γελάσαμε πολύ)
Που είναι τα κορίτσια αυτά; ρωτούσαν. Και να εξηγεί η Μαρία ( τα ανεξήγητα για τις γιαγιάδες), κουνούσαν κι αυτές το κεφάλι, λες και καταλάβαιναν!!! 
Έχουμε να σας πούμε πάαρα πολλά και θέλουμε να σας τα πούμε και να σας τα δείξουμε όλα. Γιατί πρέπει να δείτε και να μάθετε τα πάντα! Πήραμε όμως e mail από τις περισσότερες ότι θα λείπουν γι'αυτη την εβδομάδα και δεν θα έχουν internet άρα δεν θα μπορούν να ενημερωθούν. Αποφασίσαμε λοιπόν να χωρίσουμε την ανάρτηση σε τρία μέρη έτσι ώστε να μην νιώσει καμία ότι έμαθε τα νέα τελευταία!!!  Θα έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον έτσι !!!

Πάντως κορίτσια μου, νιώθω την ανάγκη να σας πω ότι, εγώ σε bazaar δεν είχα λάβει ποτέ μέρος,ούτε καν για τέτοιο σκοπό.  Τα συναισθήματα λοιπόν είναι περίεργα, ζυγίζεις αλλιώς τους ανθρώπους, άλλα περιμένεις από αυτούς  και άλλα σου βγαίνουν. Η κούραση είναι  Απίστευτα μεγάλη, είναι στιγμές που γίνεται κάτι και στενοχωριέσαι ή άλλες που χαίρεσαι σαν παιδί! Στο τέλος όμως η αποζημίωση που λαμβάνεις είναι πολύ μεγάλη και κάνει την ψυχή σου τόσο ανάλαφρη και όμορφη!!!!Λοιπόν αυτού του είδους οι δραστηριότητες είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και θα ήταν καλό για τον καθένα μας ξεχωριστά να έχει τέτοιου είδους εμπειρίες στη ζωή του.

Σήμερα θα σας δείξουμε το στήσιμο, που μας πήρε 3 μέρες. Αφού καθαρίσαμε (αστράψαμε) την αίθουσα και κουβαλήσαμε αμέτρητες καρέκλες ( μα τι τις θέλουν τόσες καρέκλες;) Έφτασε η στιγμή του περιβόητου στησίματος!!! Δεν σας λέω τίποτε. Πελαγώσαμε!!! Τα παίρναμε από το ένα μέρος τα πηγαίναμε στο άλλο, όχι γύρισε τα έτσι, όχι εδώ δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, όχι εκεί δεν θα φανούν καλά, όχι απλωσε τα πιο όμορφα, όχι αυτό το ύφασμα δεν μου αρέσει φέρε το άλλο!!! Ωχ Παναγία μου!!! Ατελείωτες ώρες.... Τελικά τα στήσαμε και τελειώσαμε στη μια το πρωί! Καθόμασταν σαν τις χαζές και τα καμαρώναμε!!! Αυτές τις δύο μέρες είχαμε και τη Νόρα μαζί μας. Να είναι καλά το πουλάκι μου, που μας ανέβαζε την ψυχολογία και έτρεχε να προλάβει να κάνει τα πάντα!!! Πρέπει εδώ να σας πω ότι είχαμε πολλούς εθελοντές, τους οποίους θα γνωρίσετε έτσι κι αλλιώς. Αυτοί πλέον σας ξέρουν πάρα πολύ καλά, μελέτησαν τα blog σας, πούλησαν τα πράγματά σας και όποιος αγόραζε τις δημιουργίες σας, τον ενημέρωναν και του έδιναν καρτελάκι με τη διεύθυνση του blog σας. Αυτό έγινε για δύο λόγους, πρώτα απ'όλα για να μάθει ο κόσμος ποιες είμαστε και δεύτερον για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το πως στήθηκε όλο αυτό το πράγμα!!!
Το κέφι ανέβηκε όταν ήρθαν τα φοιτητούδια μας. Μπήκαν μέσα και η αίθουσα φώτισε, γέμισε ζωντάνια, αισιοδοξία και γέλια! Τι φοβάστε βρε χαζούλες, εμείς θα τα πουλήσουμε όλα και δεν θα μείνει τίποτα!!! Μας έλεγαν!!! Και έμειναν εκεί ακούραστα, 2 μέρες σερί μαζί μας!!! 
Βράζει το αίμα τελικά!!!
Αχ! Πουλάκια μου, να σας έχει καλά η Παναγίτσα!!!

Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω  και να ευχαριστήσω τα κορίτσια από την πόλη μας την Πτολεμαίδα, που έφεραν κι αυτές δικά τους πράγματα και μας τα διέθεσαν με πάρα πολύ αγάπη.  Tην Γιαγιά Κάλη, την Ελευθερία, την Σουσου, την Κ. Νίκη, την Τουλα, τη Σουλα, την Μαρία, την Ελευθερια,την Ελσα, Η Ειρήνη όχι απλά μας έφερε πράγματα αλλά μας βοήθησε και πάαααρα πολύ!!!  τον Κ.Τσαβδαριδη..
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στις δύο κοπέλες που δεν έχουν blog αλλά  έμαθαν γι' αυτό που κάνουμε και μας έστειλαν και αυτές, τις δημιουργίες τους!!!
Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο Χαίρω πολύ στα κορίτσια από τις εργάτριες Χρυχομέλισσες, που κάνουν μεγάλο έργο και τρομερή δουλειά.

Τελικά δεν ήταν καθόλου απίστευτο όλο αυτό που συνέβη σε, ήταν απόλυτα Δυνατό!!! Και το καταφέραμε όλες μαζί και οι 83!!!! Ναι κοριτσάρες μου, 83 είμαστε όλες μαζί!!!! Και εύχομαι να γίνουμε όσο το δυνατό περισσότερες. Οι 81 μας εμπιστευθήκατε με κλειστά τα μάτια, μας εμψυχώσατε και μας ανεβάσατε στα ουράνια. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!!!! Εύχομαι οι ευχές που σας δώσαμε και σας έδωσε και ο κόσμος που ήρθε να πιάσουν και να βγουν όλες αληθινές!!!! Αξίζετε τα καλύτερα!!!!

Πριν σας αφήσω να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που βγάλαμε, να σας πω ότι έλαβα ένα e mail από κάποια φίλη  μου Γαλλίδα. Ρωτούσε πώς έγινε όλο αυτό και πως θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τις Γαλλίδες blogger. Η απάντησή μου ήταν η εξής: Στις 10:00 μμ το προτείναμε και στις 10:01 είχαμε 15 συμμετοχές, μέσα σε μία εβδομάδα έγιναν 80. Εμείς οι 'Ελληνες λειτουργούμε πάντα με την καρδιά μας και γι'αυτό διαφέρουμε από τον υπόλοιπο κόσμο!!! Εύχομαι να τα καταφέρετε κι εσείς στη Γαλλία!!!
Η απάντηση της...
Nous sommes tous des Grecs.
Πραγματικά δάκρυσα!!!

Αισθάνομαι ότι αυτό που ξεκίνησε στην Πτολεμαίδα δεν πρέπει να μείνει εδώ. Δεν πρέπει να είναι ένα μπαλόνι που φούσκωσε φούσκωσε κι έσκασε!!! Η Δράση αυτή είναι πολύ όμορφο να συνεχιστεί  παντού!!! Στο χέρι μας είναι!!!!

Πάμε τώρα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από το στήσιμο!!!
Να πω εδώ ότι είχαμε τρεις μηχανές που τραβούσαν φωτογραφίες, αν κάποια δεν δει σε καλή λήψη τη συμμετοχή της σημαίνει ότι άλλη μηχανή ανέλαβε να την φωτογραφίσει!!! Επίσης ορισμένα πράγματα πουλήθηκαν κατά το στήσιμο, τα πήραν τα παιδιά, οι εθελοντές, για να μας κάνουν καλό σεφτε!!! Το αναφέρω γιατί δεν θυμάμαι αν αυτό έγινε πριν ή μετά τη φωτογράφηση, οπότε ενδεχομένως κάποια πράγματα να μην πρόλαβαν να δουν το φως της δημοσιότητας!!! Χα χα χα!!!! 
Είστε έτοιμες; Πήρατε μια πρώτη γεύση!!!!

Περιμένουμε σχόλια!!!!

Το επόμενο επεισόδιο μετά την Ανάσταση Του Κυρίου!!!
Εκεί να δείτε τι σας έχουμε!!!!

 Αγάπες μου Όμορφες από εμένα τη Μαριώ μας και φυσικά τα αστέρια μας τους  εθελοντές μας!!! Τη  Νόρα

την  Αννούλα


 τον Κώστα, τη Στεφανία και τον Γιώργο


 το Δημήτρη


τη Μπέττυ και τη Μαρία

το Διαμαντή και το Μελινάκι


και από τον Σαββούλη

Ακούραστα όλα τους, γεμάτα θετική ενέργεια και γλυκιά αύρα!!!


Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!


συνεχίζετε....


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...