"Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις δράσεις των bloggers που προκύπτουν από τον εθελοντισμό και μόνο. Ανήκει σε όλους.Οποιαδήποτε πρωτοβουλία από bloggers, σε όποιο μέρος της Ελλάδας,
μπορεί να προβάλλεται εδώ και να χαίρει της συμπαράστασης όλων των υπολοίπων. Όποιος έχει κάποια ιδέα μπορεί να την κοινοποιεί στους διαχειριστές. Λογικό είναι πως δεν θα πρέπει να πέφτουν πολλά πράγματα
μαζί για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό...οπότε θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική συνεννόηση. Όταν υπάρχει ''δράση'' όλες οι προσφορές εντός κι εκτός των blogs θα είναι καλοδεχούμενες, χωρίς
πιέσεις και υποχρεώσεις. Η εθελοντική προσφορά δεν πρέπει να γίνεται καταπιεστική και ''καθήκον''...πρέπει να βγαίνει αβίαστα για να μπορεί να εκπληρώνει τους σκοπούς της στη διάρκεια του χρόνου...Πέρα των
δράσεων, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση του blog, ν' αφαιρέσει, να προσθέσει, ν'αλλάξει αλλά και να ομορφαίνει το ήδη υπάρχον, να επικοινωνήσει στα email για να του δοθούν οι κωδικοί. Εδώ
θα λειτουργούμε σαν σύνολο κι όχι σαν πρόσωπα, Αναγκαστικά κάποιοι πρέπει να το διαχειρίζονται αλλά κι αυτό μπορεί να αλλάζει στην πορεία...Όλα είναι υπό δοκιμή...λάθη θα γίνουν, παραλείψεις θα υπάρχουν, ας κοιτάμε την ουσία κι όλα τ'άλλα όταν υπάρχει θετική σκέψη, θα φτιάχνονται μαγικά..."

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η δράση Ελληνίδων bloggers στηρίζει τους Ζωγράφους σε δράση για τα παιδιά




Το ξένοιαστο  καλοκαιράκι μας αποχαιρέτησε και πέρασε ανεπιστρεπτί. Η περίοδος της ξενοιασιάς, της χαλάρωσης, της ξεκούρασης και των ηλιόλουστων διακοπών έλαβε τέλος. Όλοι επιστρέψαμε στις βάσεις μας έχοντας  αυτή τη γνωστή γλυκιά αίσθηση της όρεξης και της ζωντάνιας μιας και όλοι λίγο πολύ  γεμίσαμε με καινούριες εικόνες και  φρέσκες ιδέες. Πριν προλάβουμε και πέσουμε με τα μούτρα στην καθημερινότητα μας, θα ήταν πολύ όμορφο να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο συμμετέχοντας σε μία ακόμα όμορφη πρόσκληση.

Την πρόσκληση αυτή τη φορά μας την κάνουν οι ''Ζωγράφοι σε δράση για τα Παιδιά'', οι οποίοι ανακοίνωσαν ένα bazaar που θα λάβει χώρα κοντά στα Χριστούγεννα και στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όχι μόνοι ζωγράφοι αλλά και κάθε είδους χειροτέχνες. Φυσικά το αντικείμενο δεν θα αφορά μόνο σε πίνακες ζωγραφικής αλλά ο καθένας μπορεί να έχει συμμετοχή με οποιοδήποτε χειροτέχνημα ασχολείται.
  Τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα διατεθούν στο Ζάννειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών.

Σαν Ελληνίδες bloggers λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε  από μία τέτοια δραστηριότητα. Δηλώνουμε την στήριξή μας και καλούμε όλες τις φίλες που θέλουν να πάρουν μέρος να ... ανασκουμπωθούν! Και επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο μακριά ας  ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε από τώρα!!!

Μην ξεχάσετε να στολίσετε με το banner  του Bazzar το blog σας.


Λίγα λόγια για τους  ''Ζωγράφους σε δράση για τα Παιδιά''
Οι Ζωγράφοι σε δράση για τα Παιδιά είναι μια εθελοντική ομάδα ζωγράφων, την οποία πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε.  Σκοπός της ομάδας αυτής  είναι να γεμίζει τα παιδιά με χρώματα και να τα φωτίζει με χαμόγελα. Τον στόχο τους, τον πετυχαίνουν ζωγραφίζοντας πίνακες  τους οποίους δωρίζουν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά. Δεν σταματούν όμως εκεί! Φτιάχνουν χαρούμενες τοιχογραφίες στους χώρους που διαμένουν, κάνουν μικρές εκδηλώσεις-γιορτούλες ζωγραφίζοντας μαζί με τα παιδιά, διαβάζοντας παραμύθια και κάνοντας άλλες πολλές δραστηριότητες. Όλες τους τις δράσεις μπορείτε να τις παρακολουθείτε στην σελίδα τους στο F/B ή στο blog τους και φυσικά όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στο πλάι τους. 
   Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο blog τους αλλά κι εμείς από εδώ θα σας ενημερώσουμε πότε και πού θα σταλούν τα έργα σας. 

Μην ξεχάσετε να βάλετε το banner στο blog σας, ώστε να διαδοθεί το bazaar όσο το δυνατό πιο γρήγορα!!!!

Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό φθινόπωρο!

16 σχόλια :

  1. Πώς θα μπορούσαμε να λείψουμε από μία τόσο όμορφη δράση που αφορά άμεσα τα Παιδιά; Δηλώνω και από εδώ παρούσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσια!!! Η συνεργασία για έναν κοινό σκοπό είναι ό,τι πιο όμορφο έχω γνωρίσει εδώ μέσα! Περιμένω με αγωνία να δω τι θα φτιάξουν τα χρυσά σας τα χεράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη!!! Έχουμε όλοι ένα κοινό σκοπό. Πολλές blogger συμμετέχουν ήδη στις δράσεις μας, όπως και πολλοί από εμάς στις δικές σας. Μια γροθιά λοιπόν είμαστε με στόχο την προσφορά και μόνο. Οτιποιαδήποτε εθελοντική κίνηση πρέπει να προβάλλεται για να αποτελεί παράδειγμα.Θα χαρούμε πολύ να δούμε τα έργα σας να στολίζουν το bazaar μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο σας!!! είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλούς συνοδοιπόρους να συντροφεύσουν αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία!!!Ανασκουμπωνόμαστε όλοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ μαζί όλοι .....για τα παιδια.. μπραβο ..εννοείται οτι ειμαστε μεσα ....και για εμας που δεν ζωγραφιζουμε ..ακουμε ιδέες.....να εχουμε κατι να κανουμε βρε παιδιά..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγω ηδη δηλωσα συμμετοχη,θα συνεισφερω μ'ενα πινακα μου.Στην προηγουμενη αναρτηση,εθεσα ενα θεμα και μου απαντηθηκε να επικοινωνησω με τις διαχειριστριες αυτου του blog,χωρις να ειπωθει ποιες ειναι αυτες.Θα μπορουσατε σας παρακαλω να με ενημερωσετε με ποια να επικοινωνησω?
    Καλη επιτυχια σε ολα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι εξερεύνησε λίγο το blog, επάνω επάνω έχει επιλογή "Επικοινωνίστε μαζί μας". Στείλε μήνυμα σε όποια θέλεις!

      Διαγραφή
  7. Παρούσα και γω .Τα πάντα για τα παιδιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας κορίτσια.Συμμετέχω κι εγώ.Παίρνουμε φόρα και ξεκινάμε.Καλό φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ..ΜΕΣΑ..ΨΑΛΙΔΙΑ..ΧΡΑΜΑΤΑ..ΧΑΡΤΙΑ..ΦΑΝΤΑΣΙΑ..ΕΤΟΙΜΕΣ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και, φυσικά, δήλωσα συμμετοχή με μεγάλη μου χαρά! Καλή επιτυχία να έχουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Με μεγάλη μου χαρά θα δηλώσω και γω συμμετοχή για ένα τόσο αξιόλογο και σημαντικό bazzar.... άλλωστε τα παιδιά είναι η ελπίδα του κόσμου μας! Καλό φθινόπωρο να'χουμε με υγεία, μπόλικη αγάπη και πολλές δημιουργίες!! Πολλά φιλάκια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημέρα....κι εγώ παρούσα.Τα πάντα για τα παιδιά!Πολλά φιλιά και πάντα τέτοιες δράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δήλωσα και εγώ συμμετοχή!!!!! για τα παιδιά πάντα παρούσα... και όχι μόνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρούσα κι`εγώ!...ήδη άρχισα...όλες μαζί σίγουρα θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...